Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode Spruitjes recept
Rode Spruitjes recept

Rode Spruitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De voorbereiding hebben we al gehad door te zorgen dat alles wat hierboven al klaar te zetten. Doe in de wok 1 eelepel vloeibare croma. Laat dit goed bruin worden. Voeg dan als eerste de gesnipperde ui toe, rustig glazig laten fruiten, daarna doen we de in ringetjes gesneden rode peper en rode punt paprika bij. Dan voeg je de voorgekookte krieltjes toe en de beetgaar gekookte spruitjes. Goed roerbakken, dat de aardappeltjes lekker bruin korstje krijgen. Voeg daarna de in kleine blokjes gesneden vlees toe (ik heb schnitzel gebruikt omdat ik dat nog over had van de dag ervoor, maar het is ook met kip erg lekker). Er moet dan nog taugé worden toegevoegd en de geraspte limoen, als laatste gaan de in ringetjes gesneden lente ui erbij. Nog even heel goed roerbakken, ik heb het nog even een minuut of 3 na laten garen zonder vuur. Serveer samen met een komkommersalade (eigen fabrikaat) Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode spruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rode Spruitjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Volgens mij zijn alle recepten gemaakt met normaal groene spruiten maar ik zoek een recept waarbij rode spruiten worden gebruikt.
  Annemike Luining gaf dit recept op 14 september 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven