Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbak andijvie recept
Roerbak andijvie recept

Roerbak andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de andijvie in grove stukken, ook de lenteui in grove stukjes snijden. De paprika schoonmaken en in hele dunne reepjes snijden, champignons snijden, de knoflook schoonmaken en in dunne plakjes schaven. Bereiden: Doe 1 eetlepel olie in de wok, laat het goed heet worden, voeg in deze volgorde de ingredienten toe; 1, champignons bakken tot ze bruin zijn, 2. lenteui en knoflookschaafsel en gelijk ook de paprikareepjes, bakken tot de paprikareepjes slap zijn. Daarna de andijvie, en dan vlug roerbakken tot de paksoi bijna slap is. Druppel een smaakje olie eroverheen, voeg eventueel de vijgen en de muntblaadjes toe, maar laat het geheel niet te lang op vuur staan anders wordt de andijvie te slap. Op smaak brengen met vers gemalen vierseizoenenpeper. Serveren met krieltjes en een stukje vlees naar keuze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roerbak andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven