Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom de sojasaus, knoflook en tot een marinade.
  2. Snijd elke hamlap in 3 grote dunne plakken (of vraag dit aan uw slager).
  3. Schep de door de marinade en laat het vlees hierin 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  4. Dep de met keukenpapier droog.
  5. Verhit de in een wok en fruit hierin de ca. 1 minuut.
  6. Voeg de toe en roerbak deze ca. 7 minuten mee.
  7. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee.
  8. Voeg tenslotte de toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee.
  9. Breng het gerecht op smaak met en .
  10. Verdeel de roerbakschotel over 4 borden en garneer deze met .
  11. Lekker met rijst.
  12. Voedingswaarde per person ca:
  13. Energie: 2337 kJ / 557 kcal Eiwit: 60 gram Vet: 28 gram Koolhydraten: 19 gram IJzer: 6 mg
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
298 kcal
14%1192 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade