Vis roerbakschotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Roerbakgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Roerbakschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van carlat
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- droogdeppen en in stukken snijden.
- fijnhakken.
- Verse fijnhakken.
- In een schaal de , de fijngehakte .
- de dipper naar smaak en de fijngehakte doen.
- Goed door elkaar roeren.
- Vis erin leggen en goed doorscheppen. ± 15 minuten laten staan.
- 's of garnalen pellen en darmkanaal verwijderen.
- in een schaal doen en hierin de fijngehakte en naar smaak doen.
- Goed door elkaar scheppen en 's of garnalen toevoegen.
- Ook 15 minuten laten staan.
- In de tussentijd water koken en noedels volgens gebruiksaanwijzing koken.
- In een wok warm laten worden, tot het gaat walmen.
- Garnalen mooi rose bakken.
- Uit de wok scheppen en even apart houden.
- Pangafilets bakken, ook uit de wok scheppen en even apart houden.
- bijvoegen en wokgroenten beetgaar wokken.
- Pangafilets door dit groentemengsel scheppen, daarna de 's of garnalen.
- Noedels apart serveren of door het mengsel scheppen.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in gamba
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1094 kcal | 54% | 4376 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |