Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken spitskool recept
Roergebakken spitskool recept

Roergebakken spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Knip of snijd de schnitzels in kleine stukjes (met snijden blijft de paneermeel beter op het vlees zitten) Bak de stukjes schnitzel rondom bruin. Doe de spitskool erbij en laat het in ongeveer 4 minuten slinken. Vervolgens gaat de ketjap, djahé en ketoembar erbij en roer alles goed door elkaar. Voor mensen die van pittig eten houden kan er nog wat djahé bij. Als laatste gaan de pinda's erdoor. Verwarm deze even kort mee. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven