Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi met pasta recept
Scampi met pasta recept

Scampi met pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pasta klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Broccoli schoon maken en in een beetje water garen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Prei schoonmaken en in rondjes snijden. Verhit de olijfolie en bak hierin de paprika en de prei tot deze gaar zijn. Doe er bij de laatste 3 min. de scampi's bij. Tenslotte mogen de broccoli en de pasta erbij, nog eens goed roeren en kruiden met paprikapoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scampi met pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven