Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool met aardappelpuree recept
Spitskool met aardappelpuree recept

Spitskool met aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de uien en doe daarna het gehakt erbij. Het gehakt ga je rullen. Ondertussen snijd je de spitskool in reepjes en was het goed. En daarna goed uit laten lekken. Daarna doe je 1 a 2 kleine blikjes tomatenpuree erbij. Dit roer je om. Als laatste gooi je de spitskool erbij en laat het even lekker pruttelen. Oondertussen kook je de aardappels. Als die gaar zijn, giet je ze af en maak je er puree van.

Serveersuggesties

Kan je ook met rijst eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spitskool met aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven