Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Thaise basilicum bief of kip


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in niet te kleine stukjes. Maak alle groenten schoon. Snijd de aubergine en courgette in dobbelsteentjes en de paprika, boontjes en maïskolfjes in stukjes. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin het vlees 2 minuten. Voeg de klein gesneden groenten toe en roerbak nog eens 3 minuten. Temper het vuur en voeg de wok sauce toe. Roer goed door. Doe nu de hoisinsaus en de rosé erbij en roer nog even goed door.

Serveersuggesties

Geef hier geroerbakte noedels bij. Variatie: naast of in plaats van aubergine, courgette, rode paprika, sperzieboontjes babymaïskolfjes gebruik gewoon wat in de groentenla van de koelkast voorradig is: prei, peultjes, wortel, erwtjes, gele paprika, etc. Snijd wel alles mooi klein.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise basilicum bief of kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven