Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise roerbak met zalm recept
Thaise roerbak met zalm recept

Thaise roerbak met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd knoflook in kleine stukjes en de rode peper (eerst uitzoeken) in dezelfde grote (hoeveelheid persoons afhankelijk), dan de zalm in snippers. Dit samen met wat olie laten marineren (rest v/d bereidingstijd). Rijst koken en de groenten wokken. Wanneer bijna beetgaar de gemarineerde zalm erbij doen totdat deze egaal lichter van kleur wordt. Dan de gewenste hoeveelheid rijst even meebakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit thaise roerbak met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven