Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet in zoetzure saus met mihoen recept
Varkensfilet in zoetzure saus met mihoen recept

Varkensfilet in zoetzure saus met mihoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden:
Giet de ananas af en vang het vocht op. Marineer het vlees 20 minuten in een mengsel van 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels olie en basterdsuiker.

Bereiden:
Verhit 2 eetelepels olie in de wok en roerbak hierin de vleesplakjes rondom bruin en gaar. Schep ze even uit de wok. Voeg de knoflook bij het bakvet met de wijnazijn, tomatenketchup, honing en chilisaus. Meng de maizena met het ananassap, voeg dit toe en bind de saus. Voeg het vlees en de ananasblokjes toe en verwarm dit even. Bereid de mihoen. Serveer het gerecht en bestrooi met lente ui.

Serveersuggesties

Vervang de ananas eens met lychees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet in zoetzure saus met mihoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven