Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees met kool en gember recept
Varkensvlees met kool en gember recept

Varkensvlees met kool en gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng suiker, sake, gember en soja in een kom totdat de suiker opgelost is. Snijd het vlees in stukjes van 5 cm en daarna in reepjes. Schep dit door de marinade en laat het 10 minuten staan. (niet langer) Laat het uitlekken en vang de marinade op. Snijd de nerven uit de kool en snijd de bladeren in stukjes (5 x 5 cm). Verhit de olie en roerbak het vlees 3 minuten. Voeg de kool en de marinade op, alsmede het gembersap en roerbak totdat het geheel warm is. Serveer met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensvlees met kool en gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven