Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis roerbakschotel recept
Vis roerbakschotel recept

Vis roerbakschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pangafilet droogdeppen en in stukken snijden. Knoflook fijnhakken. Verse gember fijnhakken. In een schaal de teriyakimarinade, de fijngehakte knoflook. de dipper naar smaak en de fijngehakte gember doen. Goed door elkaar roeren. Vis erin leggen en goed doorscheppen. 15 minuten laten staan. Gamba's of garnalen pellen en darmkanaal verwijderen. Olie in een schaal doen en hierin de fijngehakte knoflook en sambal naar smaak doen. Goed door elkaar scheppen en gamba's of garnalen toevoegen. Ook 15 minuten laten staan. In de tussentijd water koken en noedels volgens gebruiksaanwijzing koken. In een wok olie warm laten worden, tot het gaat walmen. Garnalen mooi rose bakken. Uit de wok scheppen en even apart houden. Pangafilets bakken, ook uit de wok scheppen en even apart houden. Olie bijvoegen en wokgroenten beetgaar wokken. Pangafilets door dit groentemengsel scheppen, daarna de gamba's of garnalen. Noedels apart serveren of door het mengsel scheppen. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Voor een minder scherpe variant een mildere sambal gebruiken. Voor scherpere variant Thaise wokgroente gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis roerbakschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven