Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witpak roerbak recept
Witpak roerbak recept

Witpak roerbak


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voorbereiding: Maak de witlof schoon en snijd deze in grote stukjes. Maak de paksoi schoon en snijd deze ook in grote stukken. Halveer, na het schoonmaken, de champignons. Snijd ringen van de schoongemaakte ui en snijd repen van de paprika's. Rooster de sesamzaadjes in een anti aanbakpan. Bereiding: In een wok de 1 eetlepel becel bak en braad goed bruin laten worden, de ui lichtbruin fruiten, dan de champignons erbij fruiten tot ze lekker bruin zijn. Dan steeds toevoegen, eerst de witlof, dan de paksoi, de paprika reepjes en de sesamzaadjes. Als laatste voor het opdienen strooi de komijnzaadjes erover, even doorroeren en 1 minuut goed warmen. Lekker met gebakken aardappeltjes, appelmoes en een stukje geroosterde kip.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witpak roerbak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven