Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool met vis recept
Zuurkool met vis recept

Zuurkool met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit het uitje en de knoflook in de olie in de wok. Voeg de madame jeanettepeper en courgette in stukjes toe. Voeg de jumbo garnalen toe en roerbak op hoog vuur. Voeg de sake en witte vis toe en roerbak nog even. Voeg boemboe bali met een glas water toe, even roeren en zachtjes laten pruttelen. Voeg zuurkool met vocht uit zakje en limoensap toe. Laat het geheel zachtjes doorpruttelen totdat de vis uit elkaar valt, ongeveer 25 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven