Allergie informatie: Roerbakgroente met kipfilet en rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram rijst
- 1 kippenbouillontablet
- 2 gele paprika's (in reepjes gesneden)
- 1 courgette (in reepjes gesneden)
- 2 eetlepel olie
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 400 gram kipfilet (in reepjes gesneden)
- 1 theelepel djinten (komijn)
- citroenrasp (van 1 citroen)
- 30 gram peterselie (fijngesneden)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgroente met kipfilet en rijst
- Allergieen informatie