Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rosbief met bieslookremoulade en krieltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard. Schil evt. de krielaadtappeltjes, was ze en kook ze 17.5 minuten in water met zout. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water,pel ze en laat ze afkoelen.
Was de bieslook, schud hem droog en hak hem zeer fijn. Was de radijsjes en snijd ze zeer fijn. Snijd de augurken in kleine blokjes.
Snijd de eieren fijn. Roer de crème fraiche, de yoghurt en de mayonaise doorelkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Roer de bieslook,de radijsjes, de augurken en de eieren erdoorheen. Breng nogmaals op smaak.
Giet de aardappels af en laat ze droogstomen. Verhit de boter in een ruime pan met anti-aanbaklaag. Bak de aardappels hierin ca 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de krieltjes met de rosbief en de bieslookremoulade

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met bieslookremoulade en krieltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven