Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderniertjes recept
Runderniertjes recept

Runderniertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de runderniertjes een half uur weken doe dit daarna nog een keer opnieuw met een beetje citroensap en verschoon daarna het water weer. Snij nu de niertjes in stukjes. Meng in een vijzel wat zout met knoflook en smeer de niertjes met dit mengseltje in. Laat dit lekker intrekken zo'n half uurtje dat de smaak goed in de niertjes trekt. Fruit nu de uitjes in de zonnebloemolie in een pan en doe de koriander kaneel en de kerrie erin. Doe nu de niertjes in de pan. Als ze mooi gekleurd zijn giet je er een klein beetje water bij een klein kopje schat in na eigen smaak. Doe er nog wat citroensap bij en wat basterdsuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit runderniertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven