Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Setop ikan paprika/tomat recept
Setop ikan paprika/tomat recept

Setop ikan paprika/tomat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de vis in een vuurvaste schotel, pel de sjalotten en snij deze heel fijn. Fruit de sjalotten met de paprikapoeder in wat olie lichtbruin. Voeg de klein gesneden tomaat er bij en laat even meebakken. Er moet een mooie boemboe ontstaan. Dan een scheutje ketjap er bij. Daarna 2 dl water toevoegen met de peper, nootmuskaat en het zout + citroensap
De oven voorverwarmen tot 200 gr. Schenk de saus over de visjes en stoof het ongeveer 30 min in de oven.

Eten met wat rijst en Indisch groentegerecht ( bv sajor boontjes).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit setop ikan paprika/tomat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven