Schil de en snij ze in blokjes en kook ze 15 min, zodat ze nog wel stevig zijn.
Snij de , knoflook, , , peper(1 stuk)(1 stuk) en de champignons en hou een halve ui(1 stuk) apart voor door de aardappelpuree.
Snij het bot van de karbonades(3) af en snij ze in blokjes en kruid deze met de karbonade kruiden .
doe vervolgens een beetje olijfolie(1 stuk) in een bakpan en bak de karbonade blokjes bruin doe vervolgens de prei(1 stuk) en knoflook etc.
erbij de champignons als laatste.
Voeg dan 2 eetlepels bloem(2 eetlepels) toe, even goed roeren en vervolgens de bouillon(200 milliliter) en laat 5 min pruttelen op laag vuurtje; verwarm ondertussen de oven op 190 graden.
Ppureer ondertussen de aardappels(4), voeg er zout(1 stuk), peper(1 stuk)(1 stuk), klontje boter, chillipoeder de halve ui(1 stuk) en 100 gram van de geraspte kaas(200 gram) toe.
Goed doormengen.
Spreid het vleesmengsel in een gelijkmatige laag uit in een ovenschaal.
Bedek met een de aardappelpuree en bestrooi met de resterende geraspte kaas(200 gram).
Bak de ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant goudbruin is.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
Gluten
bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
Koemelk
bouillon, roomboter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
roomboter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kastanje champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.