Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie met bladerdeeg recept
Spinazie met bladerdeeg recept

Spinazie met bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien.
Roerbak de spinazie in een pan in een vleuge olie.
Laat de spinazie goed uitlekken.
Doe de helft van de bladerdeeg plakjes in een ovenschaal die je ingesmeerd hebt met boter of olie.

Leg de plakjes ham en de helft van de kaas op de bodem, daarna de uitgelekte spinazie er boven op. Zout en peper naar smaak. Dan de oregano er overheen en het resterende deel van de kaas.
Tot slot dek je het geheel af met de rest van de bladerdeeg en smeer je de toplaag met wat ei in.

Dan het geheel in de oven doen, voorverwarmd op 180 graden, en ongeveer 45 minuten laten bakken.

Eet smakelijk.

Suggesties:
- je kunt bij de spinazie ook champignons, tomaat, paprika of uien toevoegen. Dit maakt het gerecht wel machtiger, maar is ook lekker,
- in plaats van ham kun je geruld gehakt of uitgebakken ontbijtspek gebruiken,
- het gerecht kun je ook vegetarisch laten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie met bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spinazie met bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Wat is de ovenstand? Is dat 200 graden?
    Aimplay gaf dit recept op 8 oktober 2013 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven