Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie wrap taart recept
Spinazie wrap taart recept

Spinazie wrap taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit in een hapjespan de uitjes in wat olijfolie, tot ze glazig zijn. Voeg daar de fijngehakte knoflook aan toe. bak heel even mee en voeg dan wat kruiden toe en de kipfilet. Laat ondertussen de spinazie goed uitlekken. Hoe droger hoe beter.
Als de kip gaar is de champignons toevoegen en een paar minuutjes mee bakken. de spinazie kort mee roerbakken. Voeg de kruidenkaas toe en laat die op laag vuur smelten. Roer het goed door de spinazie heen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg op de bodem van de springvorm een wrap. (Meestal doe ik er wat paneermeel onder) doe op de wrap een dun laagje spinaziemengsel en dek het laagje af met de volgende wrap. Weer een laagje spinazie en een wrap. Daarna leg je de brie plakken in een ster-vorm op de wrap. De open plekken vul je op met een partje ei en een part tomaat. Daarbovenop weer een wrap, spinazie, wrap, spinazie, wrap, spinazie. Op de laatste laag spinazie strooi je nog wat kruiden en vervolgens de geraspte kaas. Half uurtje in de oven en klaar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie wrap taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven