Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot wortel met spekjes uit de stomer recept
Stamppot wortel met spekjes uit de stomer recept

Stamppot wortel met spekjes uit de stomer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Geschilde gewassen aardappels uien en wortels in blokjes snijden en in de stomer doen. Eerst water in de onderste bak dan de lekbak erop, hierna in bak 1 de wortels en uien, bak 2 de aardappels, bak 3 de spekjes. kruiden bijvullen. timer op 40 minuten. IngrediŽnten in een pan doen en aanvullen met het vocht uit de lekbak, stampen en eventueel een klontje boter toevoegen.

Serveersuggesties

Rookworst smaakt er ook lekker bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot wortel met spekjes uit de stomer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven