Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot met kaas recept
Andijviestamppot met kaas recept

Andijviestamppot met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Snijd de kaas in stukjes. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar en giet ze af. Stamp ze fijn. Breng de melk aan de kook en voeg het met de boter toe aan de aardappelen. Meng het geheel goed door elkaar. Voeg de andijvie toe en verwarm het geheel al roerend op laag vuur goed door. Voeg de kaas met mosterd toe en warm het nog even goed door. Breng het op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven