Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot met pittige pinda's recept
Andijviestamppot met pittige pinda's recept

Andijviestamppot met pittige pinda's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in 17.5 minuten. Verhit de olie in een pan en smoor hierin de sjalotjes met het massalapoeder afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg al roerende de melk toe zodat er een smeuige puree ontstaat. Schep het sjalotjesmengsel erdoor en voeg de rauwe andijvie beetje bij beetje toe. Verwarm de stamppot tot de andijvie begint te slinken. Breng de stamppot op smaak met zout en peper, schep vlak voor het serveren de koriander en de pinda's erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot met pittige pinda's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven