Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-bosuistamppot recept
Appel-bosuistamppot recept

Appel-bosuistamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de chorizo in reepjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de kaas in dobbelsteentjes. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Kook de appelplakjes in 1,5 deciliter water 7 minuten en naam de pan van het vuur. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep de aardappelplakjes met het vocht, mosterd, chorizo en bosuitjes door de aardappelen. Breng het gerecht op smaak met zout. Bestrooi de stamppot met de blokjes kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-bosuistamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appel-bosuistamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Lijkt me wel lekker die verschillende soorten stampotten ga ik wel uit proberen.
    R. Hendriks gaf dit recept op 11 mei 2012 5 uit 5 sterren
  • Leuk idee en het ziet er ook leuk uit. De smaak is bijzonder: Niet vies, maar ook niet lekker. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, sorry.
    Esther Maarleveld gaf dit recept op 10 mei 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven