Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkool met cashewnoten en rookworst recept
Boerenkool met cashewnoten en rookworst recept

Boerenkool met cashewnoten en rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels, snijd ze in stukken, kook ze gaar, giet ze af, stamp ze fijn en voeg de warme melk, zout, peper en nootmuskaat toe. Doe de boerenkool met een bodempje water zonder zout in een pan en leg de rookworst er boven op. Kook de kool in ca. 20 minuten gaar. Bak intussen de noten in een droge koekenpan goudbruin, laat op een bord afkoelen. Maak intussen de jus met de boter volgens aanwijzing op de verpakking klaar en roer er de piccalilly erdoor. Giet de boerenkool af en roer door de puree evenals de noten. Serveer de stampot met de rookworst en de jus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenkool met cashewnoten en rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven