Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkoolstamppot met paddenstoelen en cashewnoten recept
Boerenkoolstamppot met paddenstoelen en cashewnoten recept

Boerenkoolstamppot met paddenstoelen en cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in gelijke stukken. Was de boerenkool, laat het uitlekken en snijd het fijn. Doe een laagje water in de pan en doe de aardappelen erin. Voeg dan het zout en de boerenkool toe. Kook het vervolgens in ongeveer 20 minuten gaar. Pel de uien en snipper ze fijn. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de uien en de paddestoelen in ca. 5 minuten beetgaar. Stamp de aardappelen met de boerenkool fijn en voeg zoveel melk of groentebouillon toe tot er een smeuige stamppot ontstaat. Breng op smaak met peper en mosterd. Schep vlak voor het serveren de gebakken uien, paddestoelen en de cashewnoten door de stamppot.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenkoolstamppot met paddenstoelen en cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven