Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenworst met wortelen en aardappelen recept
Boerenworst met wortelen en aardappelen recept

Boerenworst met wortelen en aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de boter bruinen en bak de worsten kort maar hevig aan tot ze een bruin korstje hebben. Zet het vuur wat lager en haal de worsten uit de stoofpot en laat de grof gesneden ajuin glazig worden in het overgebleven vet. Doe nu, onder constant roeren, de suiker er bij en blijf roeren tot de suiker en de ajuin lichtbruin geworden zijn. Haal van het vuur en doe de aardappelen en wortelen erbij als ook de bouillon. Zet terug op het vuur voor 20 min. Leg nu de worsten boven op de wortelen en laat alles nog een 15 min. verder sudderen en voila met een beetje mosterd er bij een stevige winterkost.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenworst met wortelen en aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven