Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hutspot met klapstuk recept
Hutspot met klapstuk recept

Hutspot met klapstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelstenen. Verhit de boter in een grote braadpan en bak het vlees op hoog vuur snel rondom bruin. Bak de gesnipperde uien even mee. Voeg een scheutje water, de laurier, de dille, zout en peper toe en laat het geheel 2 uur op laag vuur gaar stoven. Kook de aardappels, wortelen en uiringen gaar in weinig water met wat zout, giet ze af en stamp ze fijn. Meng het stoofvlees en een deel van de jus met de puree tot een smeuige stampot en geef de rest van de jus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hutspot met klapstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven