Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hutspot met tuinkruiden recept
Hutspot met tuinkruiden recept

Hutspot met tuinkruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de hutspot in een bodempje water zonder zout in 20 minuten gaar. Roerbak de gehakt in de hete boter en breng op smaak met de rundvleesjus. Schil en was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze, giet ze af, stamp ze fijn en voeg melk, zout en peper toe. Giet de hutspot af en stamp ze door de puree. Schep de hutspot in een ring in een schaal en schep het gehaktmengsel in het midden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hutspot met tuinkruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven