Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laatste update: 16 april 2017 om 15:04

Lentestamppot met erwtjes en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook 10 min dat ze beetgaar zijn.
Giet af en prak met de melk en de philadelphia grof.
Bak intussen de spekreepjes uit op matig vuur in een droge pan.
Pers de knoflook en warm die op het einde kort mee.
Kook de diepvrieserwtjes 2 min op middelhoog vuur en giet af.
Roer door de aardappelen samen met de spekjes.
Snijd de verse kruiden fijn en roer ¾ door de lentestamppot.
Proef en voeg naar smaak molenpeper toe.
Dien op met de rest verse kruiden er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lentestamppot met erwtjes en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven