Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mediterrane boerenkoolstamp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.
Verwijder het vel van de worst.
Verhit de olie en bak het worstvlees met de rozemarijn in 5 minuten rul.
Verwarm de bevroren boerenkool in een pan.
Voeg de cannellini bonen toe als de boerenkool ontdooid en warm is.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Roer de tomaten en worst erdoor.
Breng het op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mediterrane boerenkoolstamp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven