Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastinaakstampot recept
Pastinaakstampot recept

Pastinaakstampot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels en pastinaak schillen en in stukken snijden. Kook de aardappels en de pastinaak gelijk gaar in één pan. Afgieten, goed uitlekken en fijn stampen. Voeg boter en melk toe en roer tot een luchtige puree. Ondertussen de lente-uitjes in ringetjes snijden, de spekblokjes uitbakken en op het laatst de lente-uitjes toevoegen. Rookworst garen en in plakjes snijden. Spekjes/lenteuitjes, rookworst en bladselderij aan de puree toevoegen. In een ovenschaal doen, geraspte kaas erover en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden celsius.

Allergenen Informatie

Voor dit pastinaakstampot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pastinaakstampot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Beste, ik ga niet akkoord. In tijden van besparingen moet iedereen zijn steentje bijdragen. Dat bedrijven én de overheid kiezen voor een efficiëntie-oefening is dan ook logisch. Door de pastinaak te... Lees reactie
    Henri gaf dit recept op 28 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven