Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Postelein-sjalotjesstamppot recept
Postelein-sjalotjesstamppot recept

Postelein-sjalotjesstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de sjalotjes in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en voeg de aardappelblokjes toe. Voeg de bouillon toe en kook de blokjes in 20 minuten gaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de sjalotjes met bosui in 10 minuten glazig. Stamp de aardappelen met kookvocht fijn tot een puree. Voeg al roerend het uimengsel met postelein toe en warm het geheel goed door tot de postelein begint te slinken. Breng het geheel op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit postelein-sjalotjesstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven