Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pronkjewail (Groninger stampot recept
Pronkjewail (Groninger stampot recept

Pronkjewail (Groninger stampot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de gedroogde appeltjes en laat deze dan zeker een hele nacht wellen. De aardappels schillen en klein snijden. Doe de aardappels met wat zout samen met de appeltjes en ook met de verse worst in en pan en kook dit in ruim water gaar. Als het gaar is, neem je de worst er uit zodat de aardappels en appeltjes fijn gestampt kan worden. Maak de stamppot op smaak met de stroop. Doe peper bij om een lekkere pit te geven aan deze stamppot. Serveer de worst zoals je dat zelf het beste vindt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pronkjewail (groninger stampot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven