Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwe andijvie met spekjes, grove mosterd en roomkaas recept
Rauwe andijvie met spekjes, grove mosterd en roomkaas recept

Rauwe andijvie met spekjes, grove mosterd en roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Breng de aardappels aan de kook met wat zout en laat 20 minuten zachtjes gaar koken, giet ze af. Bak ondertussen de reepjes ontbijtspek in een droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit (ca. 10 minuten). Snijd de MonChou in kleine blokjes. Stamp de aardappels grof met een pureestamper, voeg de helft van de spekreepjes, de blokjes MonChou, de mosterd en de rauwe andijvie toe. Breng op smaak met zout en peper en voeg evt. nog wat melk toe. Strooi de rest van de spekjes over de stamppot.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rauwe andijvie met spekjes, grove mosterd en roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven