Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige spitskoolstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar. Bak het spek rustig uit
Snijd de spitskool in reepjes, was ze en laat ze uitlekken.
Pel de uien en snipper ze. Roerbak de spitskool en de ui apart in de roomboter en voeg aan het eind de kerriepoeder toe.
De spitskool moet nog wat knapperig zijn.
Snijd de feta in kleine stukjes.
Verwarm de room met de melk als de aardappels gaar zijn.
Stamp deze goed fijn en roer het melk-roommengsel erdoor. Eventueel nog een klontje boter tot een romige puree.
Meng de spitskool en de ui door de puree.
Laat het spek even uitlekken op keukenpapier en meng het samen met de feta door de stamppot. verwarm de grill voor.
Schil de appel in partjes en laat deze in het spekvet warm worden.
Leg de appelpartjes op de stamppot, verkruimel de tortilla ships en de geraspte kaas erover en zet even onder de grill voor een goudbruin korstje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige spitskoolstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven