Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Romige zuurkoolstamppot met ovenschnitzel recept
Romige zuurkoolstamppot met ovenschnitzel recept

Romige zuurkoolstamppot met ovenschnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep voor de schnitzels de kipfilets droog. Snijd de kipfilets schuin in 4 stukken en klop ze wat platter.
Kluts de eieren met de mosterd, zout en peper in een grote kom. Paneer de kip met de paneermeel.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de schnitzels naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 37.5 minuten in de oven.
Schil voor de stamppot de aardappels, was ze en snijd ze in blokjes. Kook ze ca. 25 minuten afgedekt in ruim water met wat zout.
Pel en snipper de ui. Verhit de olie en bak er de ui glazig in. Voeg de zuurkool toe en roer door.
Breng op smaak met zout en suiker, voeg de laurierblaadjes toe en bak verder.
Blus af met de slagroom en bak afgedekt verder op laag vuur. Roer regelmatig om.
Giet de aardappels af, voeg de melk en de boter toe en stamp alles grof.
Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Roer om.
Serveer met de kipschnitzels

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige zuurkoolstamppot met ovenschnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven