Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Slastamppot met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Kook de eieren in 8 minuten hard. Scheur het blad van de kropsla grof. Pel de eieren en snijd in parten. Giet de aardappelen af en stamp met de puree­stamper tot een grove puree. Schep de crème fraîche, kropsla en veldsla erdoor. Rasp de gele schil van de citroen erbij en schep door. Breng op smaak met peper en zout en warm op laag vuur nog 1 minuut door. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de eieren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit slastamppot met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven