Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Snelle andijviestamppot met champignons en komijnekaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak het spek uit. Bak de champignons even mee. Verhit de rest van de olie in een wok.
Voeg de aardappelpuree,andijvie, champignons en spekjes toe en roerbak tot het geheel goed heet is. Voeg eventueel wat melk toe om de stamppot smeu´g te maken en breng op smaak met zout,peper en nootmuskaat.
Schep de kaas door de stampot en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snelle andijviestamppot met champignons en komijnekaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven