Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle stamppot boerenkool met worst recept
Snelle stamppot boerenkool met worst recept

Snelle stamppot boerenkool met worst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de boerenkool blokjes in 8 minuten op 900 watt in de magnetron in een ovenschaal. Als dit klaar is doe wat aardappelpuree poeder erdoor (250 gram). Dan kook je nog 250 ml water en je maakt hier de laatste puree mee.
Doe dit door de boerenkool en maak het nog in 5 minuten nog even extra warm op 600 watt.
Rookworst in kokend water leggen. Dit doe je als de rest in de magnetron zit. Als het klaar is in de magnetron,haal je de worst eruit,deze is dan ook goed heet.
Haal het plastic van de worst open en doe een stuk rookworst op je bord en doe de boerenkool erbij en dan heb je snel wat lekkers op tafel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle stamppot boerenkool met worst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven