Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes recept
Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes recept

Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken. Vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met kaas. Vleesreepjes erbij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinaziepureepotje met provençaalse runderreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven