Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziestamppot met rode ui, aardappels en geroosterde pijnboompitten recept
Spinaziestamppot met rode ui, aardappels en geroosterde pijnboompitten recept

Spinaziestamppot met rode ui, aardappels en geroosterde pijnboompitten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd deze in stukken.
Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.
Schil de uien en hak in grove stukken.
Was de spinazie in ruim water.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uiten met de kerriepoeder aan.
Voeg de spinazie in delen toe en roerbak deze met de uien en de pijnboompitten.
Giet de aardappelen af en stam deze samen met de overige olijfolie tot puree.
Schep de spinazie erdoor en maak op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziestamppot met rode ui, aardappels en geroosterde pijnboompitten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven