Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitenstampot met noten en kaas recept
Spruitenstampot met noten en kaas recept

Spruitenstampot met noten en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spruitjes schoonmaken (grote spruitjes bij het stronkje insnijden). De aardappelen en de spruitjes met water en iets zout opzetten, aan de kook brengen en in 25 minuten gaar koken. Na 10 minuten de in partjes gesneden tomaten erbij doen. De kaas in blokjes snijden, de noten grof hakken. De champignons in plakjes snijden en in de helft van de boter al omscheppend 3 minuten bakken. De tomaten en de helft van de spruitjes uit de pan scheppen. De rest voorzichtig afgieten, fijn stampen en met de rest van de boter en zoveel van de warme melk toevoegen tot er een stevige puree ontstaat. De achtergehouden spruitjes, tomaten, blokjes kaas, noten, champignons en creme fraiche erdoor scheppen, eventueel nootmuskaat en peper toevoegen. Goed doorwarmen!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitenstampot met noten en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven