Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes stamppot met saucijzensaus recept
Spruitjes stamppot met saucijzensaus recept

Spruitjes stamppot met saucijzensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met zout in ca 20 minuten gaar.
Breng 1/2 liter water met het bouillonblokje aan de kook, voeg de spruiten toe en kook ze in ca. 10 minuten knapperig gaar.
Snijd het vel van de worstjes open en bak het gehakt in ca. 5 minuten rul en bruin.
Roer de paprika erdoor en bak nog 3 minuten mee.
Giet de aardappelen af. Giet de spruitjes af en bewaar het kookvocht.
Stamp de aardappelen en de spruitjes met zoveel kookvocht als nodig is voor een grove stamp.
Serveer met de gehakt-paprikasaus en bestrooi met de lente-uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spruitjes stamppot met saucijzensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven