Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjesstampot met mosterd en hazelnoten recept
Spruitjesstampot met mosterd en hazelnoten recept

Spruitjesstampot met mosterd en hazelnoten


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in ca. 20 minuten in wat water en zout. Pel intussen de ui en knoflook en snipper ze fijn. Maak de spruitjes schoon en snijd ze doormidden. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg de spruitjes toe en roerbak ze even mee. Voeg de bouillon toe en kook de spruitjes in 11 minuten beetgaar. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Giet de aardappels af en stamp ze met een stamper fijn. Giet de spruitjes af en vang het kookvocht op. Stamp de spruitjes met een scheutje kookvocht en mosterd naar smaak door de aardappelen tot een smeu´ge stamppot. Breng op smaak met peper, verdeel over 4 borden en bestrooi met hazelnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spruitjesstampot met mosterd en hazelnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven