Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot met hotdog recept
Stampot met hotdog recept

Stampot met hotdog


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Puree voor stamppot maken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen courgettes wassen, kroontjes verwijderen en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette en ui ca. 5 minuten bakken. Tomaatjes in reepjes snijden. Courgette en tomaat door puree scheppen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met curryketchup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stampot met hotdog recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven