Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot rauwe andijvie met kaas recept
Stamppot rauwe andijvie met kaas recept

Stamppot rauwe andijvie met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in een pan water met een snufje zout in 20 min. gaar.
Giet de aardappelen af.
Pureer de aardappelen met een pureestamper.
Voeg de melk en boter toe.
Stamp alles nog een goed totdat het luchtig wordt.
Voeg nu de andijvie, azijn, zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe.
Schep het geheel goed door elkaar heen, laat het door en door warm worden.
Schep vlak voor het serveren de blokje kaas door de stamppot.

Tip:
Geef er eventueel uitgebakken spekblokjs bij.
Apart serveren in een schaaltje.

Tip:
Kant en klare andijvie kan ook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stamppot rauwe andijvie met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven