Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot snijbonen met witte bonen recept
Stamppot snijbonen met witte bonen recept

Stamppot snijbonen met witte bonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de geweekte witte bonen in 1 uur gaar. Zet de snijbonen op met ruim water en laat ze zachtjes 1/2 uur koken en giet ze af. Kook ze, als ze te zout zijn, nog een keer en giet ze af. Schil en was de aardappelen. Leg de aardappelen in een pan en schenk er zoveel water op dat ze voor 1/3 onder staan. Leg de snijbonen en worst op de aardappelen. Laat de stamppot 1/2 uur zachtjes koken. Neem de worst uit de pan. Giet het overtollige kookvocht af in een kom. Stamp de aardappelen en snijbonen enn roer daarna de gare bonen er door. Voeg de kokende melk en boter toe. Voeg als de stamppot te droog is nog wat kookvocht toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stamppot snijbonen met witte bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven