Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Twee-bonenstamppot recept
Twee-bonenstamppot recept

Twee-bonenstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de pan of magnetron. Kook de snijbonen met de sperziebonen in weinig water met zout in 4.5 minuten beetgaar en giet de bonen af. Schep de bonen en hamblokjes door de aardappelpuree en breng de stamppot op smaak met de mosterd, zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit twee-bonenstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven